Warm ingepakt met Canada Goose

Canada Goose is een erg bekend jassen merk. Het is een jassen merk uit Canada, erg herkenbaar aan het grote ronde logo op de mouw, in de kleuren rood wit en blauw met een afbeelding van de Noordpool erop. Het merk is opgericht in het jaar 1957, onder een andere naam, maar is sinds jaar 2000 in de loop der jaren steeds populairder geworden. De jassen zijn erg hip en staan erom bekend erg warm te zijn en hebben een soort statussymbool.

Verschillende jassen

Omdat Canada Goose zo groot is geworden hebben ze uiteraard een groot assortiment aan jassen en hebben ze veel verschillende soorten jassen, maar ook andere accessoires die worden geassocieerd met een winterjas. Zo verkopen ze parka’s, vesten, dunne jasjes, bodywarmers, handschoenen, mutsen, petten en nog veel meer. De jassen zijn er van lang tot kort en in allerlei kleuren. De jassen staan er ook om bekend de opvallende bontkraag te hebben aan de capuchon. Maar ze zijn uiteraard ook zonder te verkrijgen voor degenen die dit liever niet willen, of waarbij het weliswaar niet in de smaak valt. Hoe dan ook, er is dus genoeg keuze en voor ieder wat wils.

Toenemende populariteit

Het merk heeft in de laatste jaren dus een flinke stijging gemaakt qua populariteit. Vooral onder jongeren is het jassenmerk erg populair. Wellicht is dit door de populaire bontkraag of het opvallende logo wat hun aantrekt, of het gevoel geeft ergens bij te horen. Maar de opkomst van de jas in hollywood en verschillende films kan hier ook mee te maken hebben. Zo zijn er ook al modellen geweest die de jas droegen en er dus mee de show lopen. Er is zelfs een rapper die een liedje heeft gemaakt, vernoemd naar het merk. Hierdoor stijgt de populariteit natuurlijk, vooral onder het jongere publiek. Maar dat is niet de enige doelgroep van Canada Goose. De jassen zijn voor jong en oud en voor man en vrouw.